Menu

Gevelreclame

Reclameborden
Met een reclamebord, bouwbord of projectbord van medialab3 kun je je bedrijf, project of activiteit op een unieke manier presenteren. De borden kunnen in verschillende formaten en uitvoeringen geleverd worden. De borden worden full colour geprint op hoogwaardig materiaal.
Reclameborden in alle soorten en maten.
Wij bieden een ruim assortiment reclameborden, bouwborden en projectborden. De reclameborden zijn geschikt voor bijvoorbeeld: wandbeplating, presentatie- en gevelborden, een bord langs het sportveld, bouwborden, standbouw en displays.

Freesteksten
letters of logo’s gefreesd uit diverse soorten kunststof of metaal, geeft een chic 3D-effect, deze freesteksten kunnen binnen of buiten toegepast worden en naar wens direct tegen de muur, of op afstand van de muur gemonteerd worden

Lichtreclame
Lichtreclame is één van de opvallendste vormen van reclame. We kunnen dit voor u uitvoeren als lichtbak, maar ook als losse doosletters. Tegenwoordig voorzien we deze eigenlijk alleen nog maar met duurzame LED-verlichting. We kunnen dit aan u leveren of vanzelfsprekend ook monteren d.m.v. eigen montagedienst. Zowel naar voren als naar achteren uitgelicht. Direct op de wand of op een frame gemonteerd.

Banieren/vlaggen
Vlaggen geven het bedrijf of de presentatie de juiste uitstraling; bij een bedrijfspand, tijdens een open dag of beurspresentatie of tijdens een evenement. Met een opvallende vlag wordt de herkenbaarheid en uitstraling van de naam en het logo vergroot.
Wij adviseren 3 à 4 vlaggen per jaar per vlaggenmast te gebruiken. Dit omdat de vlaggen bij veel wind sneller slijten. Met een vlag op voorraad, heeft het bedrijf of product altijd de juiste uitstraling.Digitaal geprint: Digitale druk is de beste keuze bij kleinere oplagen en bij full colour bedrukking.
Zeefdruk: Grotere aantallen nodig? Dan is zeefdruk de beste keuze. Bij grote oplagen is deze manier van drukken voordeliger dan digitaal printen. Zeefdruk is mogelijk in 1, 2, 3 of 4 (PMS)kleuren.

Beachvlaggen
Onze beachvlaggen zijn voordelig, eenvoudig en snel op te zetten. Ze hebben een hoge attentiewaarde. Enkele toepassingsvoorbeelden van de beachvlaggen zijn: evenementen, winkels, beurs, concerten, enz.
Beachflags zijn zowel binnen als buiten inzetbaar.
De beachflags worden fullcolor geprint in diverse afmetingen en kunnen geleverd worden met een breed scala aan accessoires. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kioskvlaggen/Schuine gevelvlag
Deze vlaggen worden haaks op de muur geplaatst aan een vlaggenstok met knop.
Doordat deze vlaggen recht naar beneden hangen, is je boodschap of uiting altijd zichtbaar.
De kioskvlaggen zijn te leveren met diverse accessoires. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gevelbanieren
Met deze degelijke gevelbanier, verhoog je de attentiewaarde van het bedrijfspand of winkel.
De gevelbanieren zijn gemaakt van RVS 304
De flens is aan beide zijden gelast , waardoor er een sterke uithouder ontstaat.

x