Menu

Bord

Reclame borden
Met een reclamebord, bouwbord of projectbord van medialab3 kun je je bedrijf, project of activiteit op een unieke manier presenteren. De borden kunnen in verschillende formaten en uitvoeringen geleverd worden. De borden worden full colour geprint op hoogwaardig materiaal.
Reclameborden in alle soorten en maten.
Wij bieden een ruim assortiment reclameborden, bouwborden en projectborden. De reclameborden zijn geschikt voor bijvoorbeeld: wandbeplating, presentatie- en gevelborden, een bord langs het sportveld, bouwborden, standbouw en displays.

Spandoeken
Medialab3 levert goede kwaliteit spandoeken in alle formaten voor een scherpe prijs. De fullcolor spandoeken zijn ideaal om een reclameboodschap mee uit te dragen. Of het nu gaat om PVC-frontlit, dubbelzijdig blockout, mesh of polyester vlaggendoek. Onze bisonyl doeken worden met speciale inkt geprint. Hierdoor zijn de doeken water- en UV-bestendig en dus perfect voor binnen én buiten gebruik. Denk bijvoorbeeld aan doeken voor: evenementen, acties, bouwplaatsen, verjaardagen, verkooppromotie, feestdagen, tuindoeken etc.Voor het spandoek of groot formaat doek kunnen aparte afwerkingen worden gekozen. Hierdoor zijn de doeken op verschillende manieren gemakkelijk te bevestigen. We kunnen de doeken bijvoorbeeld voorzien van zomen en ringen op de hoeken of om de 25 of 50 cm. Ook is het mogelijk om voor een tunnelzoom te kiezen. Deze kan links, rechts, boven en/of onder voor een 32mm of 42mm buis geplaatst worden. Bent u op zoek naar een andere afwerking? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Spandoek frames
Spandoeken worden het meest opgehangen in aluminium frames. Deze frames zijn licht en doordat ze van aluminium zijn roesten ze niet. De koppelingen zijn van gietijzer en worden daarna speciaal behandeld. De spandoekframes zijn in alle formaten mogelijk. Zowel hangend, losstaand en vrijstaand.

x