Menu

Bewegwijzering

Binnen bewegwijzering
Bewegwijzering binnen zorgt ervoor dat bezoekers van bedrijven, kantoren, ziekenhuizen of andere publieke ruimtes, perfect begeleid worden van entree tot bestemming. Medialab3 biedt een uitgebreid assortiment bewegwijzeringssystemen en bewegwijzeringsborden. Deurbordjes, hangbord, aanwezigheidsbord, bezet vrij bordje, deurbordje toilet, vluchtwegplattegrond en afstandhouders rvs.
Buiten bewegwijzering

Bewegwijzering buiten zoals parkeerbordjes, portalframes, reclamezuil of een lichtkoof geven uw buitenterrein een verzorgde uitstraling. Naast dat het bijdraagt aan een professioneel aanzicht, zorgt buitenbewegwijzering ook voor een goede bereikbaarheid. Of het nu gaat om een industrieterrein, bedrijfsterrein, openbaar gebouw of recreatieterrein, met het uitgebreide assortiment bewegwijzeringssystemen biedt Medialab3 altijd een ‘passende’ oplossing.

Banieren/vlaggen

Vlaggen geven het bedrijf of de presentatie de juiste uitstraling; bij een bedrijfspand, tijdens een open dag of beurspresentatie of tijdens een evenement. Met een opvallende vlag wordt de herkenbaarheid en uitstraling van de naam en het logo vergroot. 
Wij adviseren 3 à 4 vlaggen per jaar per vlaggenmast te gebruiken. Dit omdat de vlaggen bij veel wind sneller slijten. Met een vlag op voorraad, heeft het bedrijf of product altijd de juiste uitstraling.Digitaal geprint: Digitale druk is de beste keuze bij kleinere oplagen en bij full colour bedrukking.
Zeefdruk: Grotere aantallen nodig? Dan is zeefdruk de beste keuze. Bij grote oplagen is deze manier van drukken voordeliger dan digitaal printen. Zeefdruk is mogelijk in 1, 2, 3 of 4 (PMS)kleuren.

Roll-up banners

De Rollup banners van Medialab3 kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Rollup banners hebben een hoge attentiewaarde, zijn eenvoudig te installeren en worden altijd geleverd in een handige opberg tas.
De rollup banner wordt geleverd inclusief fullcolor print op hoogwaardig materiaal.
Optioneel is een halogeen verlichtingsset. Deze is eenvoudig op de rollup banner te monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

x