Menu

Auto

Autobelettering
Een van de beste manieren om reclame te maken is via voertuigbelettering. Mensen zien het voertuig rijden en slaan bewust of onbewust de informatie op. Het is dus een rijdend visitekaartje.
Medialab3 zorgt voor advies, ontwerp en uitvoering. Door de jarenlange ervaring in sign bent u verzekerd van een strak resultaat

Carwrap

Tegenwoordig zijn er ook veel bedrijven of particulieren die kiezen voor een carwrap.
Bij wrapping wordt de auto voorzien van een laag folie in plaats van spuitwerk. Dat is niet alleen goedkoper en sneller dan spuiten, maar de folie biedt ook een beschermlaag tegen alle weersinvloeden. De eigenlijke laklaag blijft beschermd tegen verbleken van de zon en steenslag krijgt minder kans omdat de folie flexibeler is dan lak.
Waar voorheen de keus beperkt was tot een kleurtje in glans of mat, tegenwoordig is er een heel scala aan wrapfolies. Van mat metallic tot carbon of geborsteld staal, niets is te gek. Ook gedeeltelijke carwraps, zoals alleen de spiegels, dak of motorkap komt regelmatig voor en geeft de auto een sportief uiterlijk. Medialab3 heeft ervaring in het carwrappen en maakt van uw voertuig een waar kunstwerk.

x