• GA ONLINE MET
  MEDIALAB3 – WEB & MEER.

  Vanuit onze thuisbasis in Emmen maken wij unieke online oplossingen zoals websites, mobile app’s en cloudbased applicaties die met en voor u denken.

  Omdat we snappen dat eentjes en nullen u niet veel vertellen hebben we een duidelijke werkwijze.

  Intake gesprek

  • doelen stellen.
  • Kosten bepalen

  Project starten

  • Stijlbepaling opzetten
  • Visualisering van uw website of project
  • Technische realisatie

  Afronden en opleveren

  • Additionele implementaties (SEO/SEA/SEM)
  • Oplevering

  Website

  Er is maar één kans om een eerste indruk te maken. De kunst is dat deze indruk een unieke WoW! factor heeft en het juiste en vooral door u gewenste gevoel achterlaat bij de klant.

  MediaLab3 helpt u om een maatwerk website te ontwikkelen die niet alleen een WoW! factor heeft, maar ook gebruiksvriendelijk en optimaal te gebruiken is via smartphone, tablet of PC. Wij ontwikkelen websites die ‘toekomst-proof’ zijn.

  Applicaties

  Tijd is kostbaar en daarom moeten we het goed benutten. Het digitaliseren en efficiënter maken van processen en non-stop innoveren zorgt hiervoor en maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst.

  Of het nu gaat om het verzamelen van data, het digitaliseren van uw logistieke systeem of de urenregistatie. MediaLab3 heeft ruime ervaring in het uitzetten en ontwikkelen van (maatwerk) applicaties die ervoor zorgen dat uw bedrijfsresultaten verbeteren en u de concurrentie voorblijft.

  SEO

  De website of webshop is online en nu is het tijd om de doelgroep te bereiken. Wilt u opvallen in de massa en de klant binnenhalen?

  Medialab3 zet uw bedrijf op de kaart en brengt u in beeld bij uw doelgroep. Hoe doen we dit? We brengen uw doelgroep in kaart en gebruiken SEO (Search Engine Optimalisation) ook bekend als zoekmachineoptimalisatie om uw doelgroep te vinden én aan te spreken.

  Webshop

  Wij gaan een webshop starten! Een goed idee… Maar hoe? Wat is u doelgroep? Welk beheersysteem gaat u gebruiken en gaat u social media inzetten voor de digitale verkoop?

  Op deze en vele andere vragen hebben wij het antwoord. Een webshop heeft namelijk pas meerwaarde voor uw bedrijf wanneer hij op de juiste manier ontwikkelt wordt. MediaLab3 heeft ruime ervaring in het maken van professionele, betrouwbare en vooral succesvolle webshops. Wij stellen vragen en adviseren u het gehele traject om het optimaal haalbare uit uw webshop te halen.

  Social Media

  Een bedrijf anno 2018 kan niet om de kracht van sociale media heen. Wij besteden er allemaal veel tijd aan en de invloed die het op ons dagelijks leven heeft wordt steeds groter. We zoeken naar producten en diensten, het is de bron van ons nieuws, we stellen vragen en verwachten antwoorden.

  Iedereen kent voorbeelden van social media fiasco’s met als gevolg bedrijven met ernstige reputatieschade. Dat wil natuurlijk niemand!

  Medialab3 helpt uw bedrijf sociale media op de juiste manier in te zetten en geeft uw bedrijf de unieke kans om een grote doelgroep te bereiken en het dialoog met deze doelgroep aan te gaan. Dit zet uw bedrijf op de kaart en zorgt voor vertrouwen, betrokkenheid en aandacht bij de klant en uiteindelijk duurzame en vruchtbare relaties.

 • Onze contactgegevens

  MediaLab3
  Handelsweg 9
  7826 TC Emmen

  info@medialab3.nl 0591-239000

  Openingstijden
  Ma - Vr: 08:00 - 17:00

Contact opnemen zodat wij samen naar een passende oplossing gaan zoeken

Wilt u meer weten? Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of bel ons via 0591-239000