• GA UNIEK EN STIJLVOL MET
  MEDIALAB3 - LOGO & MEER

  Offline middelen zoals uw logo, huisstijl en brochures maken u herkenbaar voor uw doelgroep en onderscheiden u van de concurrentie. De afdeling offline van MediaLab3 ontwikkelt unieke, stijlvolle en eigentijdse middelen die naadloos aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf.

  Het ontwikkelen van offline middelen is een proces waarbij uw input erg belangrijk is. Daarom bent u nauw betrokken bij het gehele proces. Wij stellen vragen totdat wij middelen kunnen ontwikkelen die aansluiten bij uw wensen en uw boodschap duidelijk overbrengt bij (potentiële) klanten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten van ontwerp tot implementatie te begeleiden.

  Huisstijl

  Een huisstijl is erg breed, van briefpapier en enveloppen tot de bewegwijzering en de uitstraling van het gebouw. De huisstijl is de visuele presentatie van uw bedrijf en deze moet staan als een huis. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen wij ervoor dat alle huisstijlmiddelen die wij ontwikkelen op elkaar aansluiten en consequent worden doorgevoerd.

  Diversen

  Ons primaire doel is om middelen te ontwikkelen die aansluiten bij uw wensen en waarmee uw communicatiedoelen worden bereikt. Naast alle voor de hand liggende offline middelen zoals brochures en flyers kijken we bij Medialab3 ook graag verder dan onze neus lang is.

  U kunt hierbij denken aan het bedrukken van een op maat gemaakt houten stoepbord met een logo of………… Kortom wij doen er alles aan om u te verrassen met een ontwerp en om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsuitingen eruit springen in de massa van communicatiemiddelen.

  Brochures

  Ondanks alle online communicatiemiddelen blijft een brochure een waardevolle aanvulling op de middelenmix van uw bedrijf. Het is een tastbaar middel waarmee u doelgericht bij potentiele of bestaande klanten een boodschap kunt overbrengen over een product, dienst of uw organisatie.

  Door onze ervaring met het ontwerpen van brochures weten wij dat de verhouding tussen tekst en beeld erg belangrijk is. Het is de bedoeling dat de lezer in een oogopslag de boodschap van de brochure begrijpt. Daarom bespreken we tijdens een oriëntatiegesprek het doel van de brochure. Tevens zullen wij u ondersteunen in het zoeken van geschikt beeldmaterieel waarbij wij beschikken over beeldmateriaal uit bestaande beeldbanken.

  Drukwerk

  De Offline afdeling van Medialab3 kan niet alleen communicatiemiddelen voor uw bedrijf ontwerpen en opmaken, maar ook het drukwerk hiervan verzorgen. Wij hebben een netwerk van vakmensen om ons heen opgebouwd die met kwalitatief hoogwaardige producten werken en bekwaam zijn in alle facetten die het drukwerk kent. Denk hierbij aan briefpapier en enveloppes maar ook aan spandoeken, abri’s, textiel en bedrijfskleding of een ludiek relatiegeschenk.

 • Onze contactgegevens

  MediaLab3
  Handelsweg 9
  7826 TC Emmen

  info@medialab3.nl 0591-239000

  Openingstijden
  Ma - Vr: 08:00 - 17:00

Contact opnemen zodat wij samen naar een passende oplossing gaan zoeken

Wilt u meer weten? Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of bel ons via 0591-239000